Inschrijven

Wijks Open 10 februari 2019

Op zondag 10 februari 2019 organiseert Judovereniging Duurstede het 10e Wijks Open. Het toernooi vindt plaats op Sportpark Mariënhoeve, Lekdijk Oost 13A, 3961 MB Wijk bij Duurstede.

Leeftijd : vanaf -10 t/m -15 meisjes en jongens

Bij onvoldoende deelnemers houdt de organisatie zich het recht voor om maximaal 2 gewichtsklassen samen te voegen. Bij onvoldoende aanmeldingen van meisjes onder 12 jaar kunnen de meisjes worden samengevoegd met de jongens.
Inschrijven;

Inschrijven voor 11 januari 2019, maak gebruik van de inschrijfbutton hierboven.

Maximaal 25 deelnemers per vereniging! De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is ontvangen. Bij afmelding na 11 januari 2019 wordt geen inschrijfgeld meer gerestitueerd i.v.m. gemaakte kosten.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per judoka

Bij te laat betalen en inschrijven is deelname aan dit toernooi niet mogelijk.

Deelnemers: Het maximaal aantal deelnemers is 300. De inschrijving sluit bij het behalen van dit aantal. VOL=VOL

Weging: Judopaspoort en de ledenpas (geldig) van de Judobond Nederland dienen bij de weging aanwezig te zijn. De judoka heeft een marge van 300 gram. Is de judoka te zwaar dan kan hij/zij, indien de poule-indeling dit toelaat, deelnemen in een klasse hoger. Ompoulen bij de weging kan, indien mogelijk, tegen contante betaling van € 2,- gepast. Indien ompoulen niet mogelijk is kan het zijn dat de judoka niet kan deelnemen. Het inschrijfgeld kan in zo’n geval niet worden terugbetaald.

Wedstrijdsysteem : Er wordt een poulesysteem gehanteerd. Per poule zijn er 3 prijzen beschikbaar.

Entree tribune: Voor de tribune wordt er entreegeld gevraagd. T/m 12 jaar en op vertoon van deelnemerskaart gratis toegang Vanaf 13 jaar € 2,50.

Aansprakelijkheid Judovereniging Duurstede stelt zich op geen enkele wijze aansprakelijk voor ongevallen, diefstal e.d. Deelname aan of aanwezigheid op dit toernooi is geheel op eigen risico.

Gewichtswijzigingen : Wijzigingen kunnen alleen per e-mail voor 11 januari 2019 worden doorgegeven via wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl

Let op! De judoka is zelf verantwoordelijk voor het opgeven van zijn/haar gewicht.

Doe mee! Het is een leuk sportief goed georganiseerd toernooi.
Wij zien graag jouw inschrijving tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Judoschool Cees Veen
wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl