Dave sporter van het jaar

Op maandag 6 januari 2020 vond de Nieuwjaarsontmoeting plaats in het gemeentehuis. Alle Koggelanders waren hiervoor uitgenodigd om gezamenlijk te proosten op het nieuwe jaar. Het college heeft op deze avond bekend gemaakt welke Koggenlanders sporter, vrijwilliger en jongere van het jaar zijn. 

Als sporter van het jaar 2020 in de gemeente Koggeland waren 6 sporters genomineerd. De winnaar sporter van het jaar 2020 is Dave Kok geworden, dit door middel van zijn goede prestaties met zijn sporten judo en voetbal.

Op 27 mei 2019 is Dave geslaagd voor zijn 1e DAN (zwarte band). Om te kunnen slagen voor je 1e DAN gaat er nog wel een traject vooraf, nl. veel trainen, naar judo wedstrijden gaan en zorgen dat je wint, want daar verdien je DAN-punten mee, welke je nodig heb voor het examen. Dave is nu alweer druk bezig met het behalen van nieuwe DAN-punten voor de 2e DAN examen. Naast judo doet Dave ook voetballen. Vorig jaar is hij met zijn team kampioen geworden, KNVB Beker West 1. Samen met deze prestaties heeft Dave de bokaal sporter van het jaar 2019 in ontvangst mogen nemen.    Dave gefeliciteerd!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Ook interessant

Zomervakantie

Het judo seizoen 2020/2021 hebben we vorige week afgesloten met een onderlinge wedstrijd. Judoka’s  wij hebben genoten van jullie mooie judo prestaties.  Dankzij de hulp

Lees meer »

Succesvol Wimpeltoernooi

Na 6 maanden geen wedstrijden te hebben mogen organiseren, was het zondag 6 juni 2021 weer zover. Het succesvolle Wimpeltoernooi is weer van start gaan,

Lees meer »