Succesvol DK Finale

Zondag 13 maart 2022; In Beverwijk werd vandaag de Finale District A Pupillen en DK B Pupillen team toernooi gehouden.  De beste 5 judoka’s per kg categorie uit de voorronde District kampioenschappen, welke vorige week werd gehouden in Anna Paulowna, hebben vandaag geknokt om nummer 1, 2 of 3 te worden van Noord Holland. Je plaatsen voor de finale DK A Pupillen is voor deze leeftijdsgroep het hoogst haalbare, de judoka’s Fos, Aaron, Stefano, Nova, Tiko, Liv, Fenn, Fedde, Bram en Wiebe hebben zich vorige week hiervoor geplaatst. Goed gedaan allemaal.

Op de 2e plaats zijn geëindigd  Fos (-21kg) en Wiebe (-42kg) en Liv (-30kg) behaalde een bronzen plak. Gefeliciteerd!

In het middag blok ging het DK B Pupillen Team de strijdt aan tegen Toradoshi, Kenamju, Judo Yushi/Ukemi en Top Judo Amsterdam.

3e plaats voor DK B Pupillen Team JS Cees Veen – Een hele mooie prestatie – Gefeliciteerd!