Joepie we kunnen weer judoën

Joepie de judo lessen gaan weer beginnen! Het mag en kan weer.

We hopen dat iedereen een mooie zomervakantie heeft gehad, gezond en fit is gebleven.

De meesters en juffen staan te popelen om weer de tatami(judomat) op te kunnen gaan om samen met jullie de mooie sport judo te beoefenen.

Dinsdag 18 augustus 2020 om 16:00 uur start de eerste training in Monnickendam. De wedstrijd training begint maandag 31 augustus 2020 weer.

Het trainingsrooster wordt weer als vanouds gevolgd. Ben je de trainingstijden even vergeten, klik dan hier voor het trainingsrooster.  

Het sport protocol is nog steeds van kracht, daar wij ons nog steeds aan moeten houden en dat kan alleen slagen door samen het sport protocol te blijven volgen. Vind hier het sportprotocol.    

Judoschool Cees Veen wil de ouders en verzorgers  ”Hartelijk Bedanken”  voor het vertrouwen in onze judo school en ondersteuningen die we hebben gekregen. Dit was hart verwarmend en geweldig te mogen ervaren. Dank jullie wel daarvoor. 

Judoka’s kom volgende week (vanaf 17 augustus 2020) weer trainen, dan gaan we er samen een mooi judo seizoen van maken.

Tot gauw!

Ook interessant

1e Ronde WFJJC

Het bekende West Friese Judo Jeugd Competitie (WFJJC) van Noord Holland is zondag 2 oktober 2022 weer van start gegaan. Het team van Cees Veen

Lees meer »

3e Plaats voor Thomas

Thomas 3e bij het Witte bandentoernooi in Purmerend. Het had de 1ste plek kunnen zijn, het waren 2 mooie, gelijkwaardige potten waarvan er 1 met

Lees meer »