Inschrijfreglement

Inschrijf reglement
Inschrijven voor een judotoernooi in Nederland, België en/of Duitsland gaat niet automatisch, de judoka is daar zelf verantwoordelijk voor. Om de inschrijvingen en betalingen zo snel en goed mogelijk te kunnen verwerken, een vriendelijk verzoek om je aan de hier onderstaande inschrijfregels te houden.

Leeftijd- en kg categorie
De judoka is zelf verantwoordelijk voor het opgeven van zijn/haar gewicht of gewichtsklasse. Tijdens de training kun je altijd even gebruik maken van de weegschaal. Bij twijfel voor het opgeven van je gewichtsklasse, overleg dan altijd even met de judo Meester.

Bij deelname aan ieder judotoernooi wordt iedere judoka ingedeeld in een leeftijdscategorie en gewichtsklasse.

Leeftijdsindeling voor het jaar 2024:

– 8 (Mini’s)jongens en meiden 2019/2018/2017
-10 (A Pupil) jongens en meiden 2016/2015
-12 (B Pupil) jongens en meiden 2014/2013
-15 jongens 2012/2011/2010
-15 meiden 2012/2011/2010
-18 jongens 2009/2008/2007
-18 meiden 2009/2008/2007
+18 heren 2006/2005/2004
+18 dames 2006/2005/2004

Definitieve inschrijving
Inschrijven en tevens betalen, kan alleen door middel van de inschrijfbutton, welke per wedstrijd openstaat op de agenda. Vul alles volledig en naar waarheid in, dus geen gewicht gokken.

De inschrijving is pas definitief als je een bevestiging van inschrijving per mail heb ontvangen van wedstrijdorganisatie Judoschool Cees Veen.

Sluitingsdatum bij inschrijving
Hou je aan de sluitingsdatum, deze datum is echt niet voor niets. Op de achtergrond wordt hard gewerkt, door vele vrijwilligers van je eigen judo school maar ook van de organiserende partij, om o.a. de poule indelingen goed te verwerken, tijdschema’s opstellen etc, etc.

Kortom ben je te laat met inschrijven en betalen, dan is deelname aan een toernooi niet meer mogelijk.

Overpoulen
Overpoulen kan meestal gratis als het voor de sluitingsdatum van overpoulen wordt doorgegeven per mail naar wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl, met daarin vermelden naam judoka, nieuw exacte gewicht en naam toernooi. Bij onvolledige gegevens kan er geen overpouling plaats vinden. Ook voor overpoulen geldt, de judoka is daar zelf verantwoordelijk voor.

Overpoulen op de wedstrijddag
Ben je op de wedstrijddag zwaarder dan de opgegeven gewichtsklasse, dan kun je (mits het mogelijk is) overgepould worden, hier wordt meestal geld voor gevraagd, welke je contant gepast moet betalen bij de weging. Is overpoulen op de wedstrijd dag niet mogelijk, dan betekend dat uitsluiting van de wedstrijd, het inschrijfgeld wordt niet terug gestort.

Aanwezigheid
De judoka is zelf verantwoordelijk om op tijd bij de weging en wedstrijd aanwezig te zijn. Bij te laat melden bij de weging en/of wedstrijd(mat) betekent uitsluiting van het toernooi. Het inschrijfgeld wordt niet terug betaald.

Aansprakelijkheid
Deelname aan een toernooi is op eigen risico. Gestolen en/of zoek geraakte materialen tijdens, vooraf of na afloop van een toernooi daar zijn de organiserende verenigingen en Judoschool Cees Veen niet verantwoordelijk voor.

Tijdschema / startkaart
Het tijdschema, zodra het bekend is, wordt later per mail verstuurd. Tevens wordt het tijdschema op de website geplaatst. Startkaarten die vooraf worden verstuurd, worden alleen per mail naar de judoka’s gestuurd en dienen dit zelf mee te nemen naar de wedstrijd.

Heb je vragen of is er iets niet duidelijk, stuur even een mailtje naar wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl, wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.