Wedstrijden

Judoschool Cees Veen is een actieve judoschool waar plezier en sportiviteit voorop staat. Bij ons trainen zowel recreanten als wedstrijdjudoka’s. Regelmatig worden er onderlinge wedstrijden gehouden waarmee je kennis kunt maken met het wedstrijdjudo. Ook de Judo Bond Nederland (JBN) organiseert een aantal keer per seizoen ontwikkelingstoernooien om kennis te maken met wedstrijden buiten de eigen Judoschool. Het lidmaatschap van de JBN is voor deze ontwikkeltoernooien nog niet vereist, maar voor grotere toernooien wel. Lid worden van de JBN kan hier. Het lidmaatschap en de desbetreffende contributie van de JBN valt onder de eigen verantwoordelijkheid.

Door heel Nederland worden door verschillende judoscholen (inter)nationale wedstrijden georganiseerd waaraan jij mee kan doen. Alleen bij judo is het niet, zoals bij de meeste andere sporten, dat je automatisch meedoet met externe wedstrijden. Jij moet je zelf inschrijven voor de wedstrijden.

Judoschool Cees Veen stelt elk seizoen een wedstrijdagenda samen met toernooien waar jij aan mee kan doen. Staat er een wedstrijd tussen die je leuk en uitdagend lijkt, dan kun je daarvoor de inschrijfbutton gebruiken.

Let op! Lees eerst het inschrijfreglement en de wedstrijdregels goed door.

Voor de wedstrijden die vermeld staan op de agenda heb je een geldige JBN pas inclusief een volledig ingevuld JBN paspoort met pasfoto nodig, tenzij het een ontwikkelingstoernooi is.

Disclaimer
De gegevens van de judoka’s worden uitsluitend gebruikt om de judoka’s in te schrijven voor het toernooi. Na afloop van het toernooi worden alle gegevens verwijderd. Met deelname aan een toernooi gaat de judoka akkoord dat er mogelijk foto’s geplaatst kunnen worden op de website van de organiserende/eigen vereniging. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan foto’s van de prijswinnaars, sfeerimpressies van het toernooi of overzichtsfoto’s.

Heb je vragen, stel ze gerust wij staan je graag te woord.

Wij wensen je veel judo plezier!

Met sportieve groeten,
Judoschool Cees Veen
wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl