Mooie prestaties bij Bloemenbollentoernooi

Tijdens het jaarlijkse bloembollentoernooi in Anna Paulowna zijn de judoka’s van Cees Veen weer goed in de prijzen gevallen.

In de gewichtsklasse tot 34 kg B pupillen heeft Julius vd Lee ’s morgens alle 6 wedstrijden gewonnen met ippon en waarvan de halve finale erg spannend was. En ook Mitchell van Diggele heeft daarna een prachtige 1e plek gepakt. Mitchell had een tegenstander waar hij al een aantal keer van had verloren en waarvan hij nu won, super!

’s Middags was het de beurt aan Kyanu Bril, Sietze Nijveld en Kasper Schagen. Voor deze drie jongens was het de eerste keer in de onder 15 jaar en ze hebben het boven verwachting gedaan! Sietze heeft met twee gewonnen wedstrijden een hele mooie derde plaats gepakt in de tot 42 kg.  Kyanu won drie van de vier wedstrijden in de kg categorie -38 kg en pakte een terechte 2e prijs.  Last but not least heeft Kasper één van de vier wedstrijden gewonnen met een mooie verwurging. Bij elkaar een prachtig resultaat met de enthousiaste begeleiding van Cees!

Judoka’s TOP gedaan gefeliciteerd!

Ook interessant

Drie NK Toppers

Zondag 28 januari 2024 werd het District Kampioenschap -18 dames en heren gehouden in Beverwijk. Maar liefst drie judoka’s hebben zich gekwalificeerd voor het Nederlands