Joepie we kunnen weer judoën

Joepie de judo lessen gaan weer beginnen! Het mag en kan weer.

We hopen dat iedereen een mooie zomervakantie heeft gehad, gezond en fit is gebleven.

De meesters en juffen staan te popelen om weer de tatami(judomat) op te kunnen gaan om samen met jullie de mooie sport judo te beoefenen.

Dinsdag 18 augustus 2020 om 16:00 uur start de eerste training in Monnickendam. De wedstrijd training begint maandag 31 augustus 2020 weer.

Het trainingsrooster wordt weer als vanouds gevolgd. Ben je de trainingstijden even vergeten, klik dan hier voor het trainingsrooster.  

Het sport protocol is nog steeds van kracht, daar wij ons nog steeds aan moeten houden en dat kan alleen slagen door samen het sport protocol te blijven volgen. Vind hier het sportprotocol.    

Judoschool Cees Veen wil de ouders en verzorgers  ”Hartelijk Bedanken”  voor het vertrouwen in onze judo school en ondersteuningen die we hebben gekregen. Dit was hart verwarmend en geweldig te mogen ervaren. Dank jullie wel daarvoor. 

Judoka’s kom volgende week (vanaf 17 augustus 2020) weer trainen, dan gaan we er samen een mooi judo seizoen van maken.

Tot gauw!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Ook interessant

Zomervakantie

Het judo seizoen 2020/2021 hebben we vorige week afgesloten met een onderlinge wedstrijd. Judoka’s  wij hebben genoten van jullie mooie judo prestaties.  Dankzij de hulp

Lees meer »

Succesvol Wimpeltoernooi

Na 6 maanden geen wedstrijden te hebben mogen organiseren, was het zondag 6 juni 2021 weer zover. Het succesvolle Wimpeltoernooi is weer van start gaan,

Lees meer »