Prijzen festival

Het regende dit weekend prijzen bij Judoschool Cees Veen. Gisteren werd Jesse eerste in Sneek. Vanmorgen waren Frenky en Nadeem te vinden op de wedstrijd mat in Nieuw Vennep waar het Jeugd Toernooi werd georganiseerd door Judo Yushi. Frenky viel net buiten de prijzen, hij had één wedstrijd verloren en daarbij nog eens net te weinig judo punten totaal voor een podium plaats. Nadeem (Judoschool Appels) heeft in de kg categorie -30kg de eerste prijs gewonnen.


Nadeem 1e plaats

In Almere werd voor de 8e keer het Top Judo Almere gehouden. Een toernooi waar 600 judoka’s op af komen vanuit heel Nederland. De zeven judoka’s, Kyanu, Lisa, Sietse, Max, Milan, Daan en Dave hebben goed geknokt om een podium plek te bemachtigen, wat ook gelukt is. 

Dave begon zijn eerste partij met een wazari achterstand, maar vocht terug en won de partij met een buitenwaartse haak welke goed is voor een ippon. De tweede partij won Dave ook met ippon. Helaas verloor Dave de laatste beslissende partij en is 2e geworden en heeft ook weer wat DAN-punten bij mogen schrijven vandaag. Top!


Dave 2e plaats

Uitslag Top Judo Almere:
1e plaats : Kyanu en Max
2e plaats : Lisa, Daan en Dave
3e plaats : Sietse en Milan
Judoka’s gefeliciteerd!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Ook interessant

Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie van maandag 18 oktober t/m vrijdag 22 oktober vinden er geen lessen plaats. De lessen op zaterdag 23 oktober zullen wel doorgaan!

Lees meer »

Brons op het DK -15

Chanika 3e van Noord Holland en heeft zich hiermee geplaatst voor het NK in Leek 30 oktober 2021. De 14 jarige judoka die uitkwam in

Lees meer »