Sportief weekend

5/6 oktober 2019, er werd volop gejudood dit weekend. Zo waren Milan, Lisa, Julius, Timon en Dave te vinden op de wedstrijd mat in ’t Zand, waar het Koegras toernooi werd gehouden. Milan heeft zeven wedstrijden gejudood en wist ze alle zeven te winnen en is hiermee 1e geworden. Lisa en Julius zijn beide 4e geworden. Voor Timon is het een van zijn eerste wedstrijden elders op de mat, best spannend, helaas viel hij buiten de prijzen, maar heeft wel goed geknokt en heeft veel ervaring opgedaan.

Max was zaterdag afgereisd naar het zuiden van België, waar hij mee heeft gedaan aan de Hainaut Cup. Als winnaar van de poule ronde ging hij door naar de kruisfinale. Na drie wedstrijden gejudood te hebben met één verlies partij is Max 3e geworden.

Zondag heeft Sietse meegedaan met het Witte banden toernooi in Purmerend. Hij heeft daar vier wedstrijden gejudood en wist alle partijen met Ippon te winnen en is hiermee 1e geworden.

Mooie prestaties,  judoka’s gefeliciteerd!

De worp van Milan

De worp van Sietse

Ook interessant

Drie NK Toppers

Zondag 28 januari 2024 werd het District Kampioenschap -18 dames en heren gehouden in Beverwijk. Maar liefst drie judoka’s hebben zich gekwalificeerd voor het Nederlands