Wintertoernooi 2020

 Zondag 2 februari 2020 werd voor de 6e keer het Wintertoernooi gehouden in Oosterblokker. Het jaarlijkse Wintertoernooi wordt georganiseerd voor de judoka’s van Judo school Cees Veen en Judo school Appels. In totaal waren er 120 judoka’s hier op afgekomen, waarvan de jongste deelnemer 3 jaar is en de oudste 16 jaar. 

Rond 09:30 uur kwamen de eerste enthousiaste judoka’s zich al melden. Na het nuttigen van een soesje en het uitzoeken van een paar slippers  gingen de judoka’s de mat op voor een warming-up. Om 10:00 uur was de openingsgroet waarna alle judoka’s naar de desbetreffende wedstrijd-mat werden begeleid. 

De judoka’s hebben hard getraind om hier hun kunnen te laten zien, maar vooral om punten te scoren voor hun judo-worpen. Alle judoka’s hebben keihard gestreden voor een plek op het podium. Voor de een ging het wat makkelijker dan voor de ander. Soms werd er even een traantje gelaten, maar na een troostend woordje van papa of mama ging de strijd gewoon verder.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, werden de punten opgeteld en werden de winnaars bekend gemaakt. Alle judoka’s zijn met een mooie prijs huiswaarts gegaan.   – – – – – – – JUDOKA’S  GEFELICITEERD! – – – – – – –

Dankzij de hulp van de vele vrijwilligers en scheidsrechters kunnen we terug kijken op een sportief geslaagd Wintertoernooi,  BEDANKT!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Ook interessant

Weer binnen trainen!

Zoals het er nu naar uit ziet mogen we vanaf woensdag 19 mei weer binnen trainen. Dit geldt voor judoka’s tot en met 17 jaar. Voor deze judoka’s zullen we dan ook het algemene lesrooster weer volgen.

Lees meer »