Wintertoernooi 2020

 Zondag 2 februari 2020 werd voor de 6e keer het Wintertoernooi gehouden in Oosterblokker. Het jaarlijkse Wintertoernooi wordt georganiseerd voor de judoka’s van Judo school Cees Veen en Judo school Appels. In totaal waren er 120 judoka’s hier op afgekomen, waarvan de jongste deelnemer 3 jaar is en de oudste 16 jaar. 

Rond 09:30 uur kwamen de eerste enthousiaste judoka’s zich al melden. Na het nuttigen van een soesje en het uitzoeken van een paar slippers  gingen de judoka’s de mat op voor een warming-up. Om 10:00 uur was de openingsgroet waarna alle judoka’s naar de desbetreffende wedstrijd-mat werden begeleid. 

De judoka’s hebben hard getraind om hier hun kunnen te laten zien, maar vooral om punten te scoren voor hun judo-worpen. Alle judoka’s hebben keihard gestreden voor een plek op het podium. Voor de een ging het wat makkelijker dan voor de ander. Soms werd er even een traantje gelaten, maar na een troostend woordje van papa of mama ging de strijd gewoon verder.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, werden de punten opgeteld en werden de winnaars bekend gemaakt. Alle judoka’s zijn met een mooie prijs huiswaarts gegaan.   – – – – – – – JUDOKA’S  GEFELICITEERD! – – – – – – –

Dankzij de hulp van de vele vrijwilligers en scheidsrechters kunnen we terug kijken op een sportief geslaagd Wintertoernooi,  BEDANKT!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Ook interessant

Wimpeltoernooi

Joepie het is bijna zover, we gaan weer van start met het Wimpeltoernooi.De ingeschreven judoka’s hebben inmiddels persoonlijk een mail bericht ontvangen met nodige informatie.

Lees meer »

Wijzigingen lesrooster

Een aantal weken geldt voor de vestiging in Zwaag dat er gebruikt gemaakt wordt van een andere locatie. De tijdelijke locatie bevindt zich aan de overkant van de normale locatie.

Lees meer »