Open Zuid-Hollands judotoernooi
Op zaterdag 5 maart 2016 organiseert het DWOC van district Zuid-Holland voor de tweede keer een judotoernooi voor ervaren of beginnende wedstrijdjudoka’s van 18 jaar en ouder. Het toernooi is voor deelnemers geboren in 1998 en eerder en vindt plaats in Sporthal Overbosch (Vlaskamp 3, 2592 AA Den Haag).

Informatie
-Wedstrijden zoveel mogelijk in poules met halve competitie.
– Indeling in lage banden (6e kyu tot en met 3e kyu) en hogere banden (2e kyu tot en met 3e dan). In deze laatste groep tevens de mogelijkheid danpunten te behalen. Ongeacht de graduatie mogen alle judoka’s deelnemen.
– Gewichtscategorieën dames: -48, -52, -57, -63, -70, -78 en +78 kilo.
– Gewichtscategorieën heren: -55, -60, -66, -73, -81, -90, -100 en +100 kilo.

Inschrijving
– Deelnemers dienen lid te zijn van de JBN en dit aan te tonen middels een geldig JBN lidmaatschapskaart en JBN paspoort.

Inschrijven per mail naar wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl voor 7 februari ’16 met daarin vermelden: naam judoka / geboortedatum / JBN nummer / gewichtsklasse / kleur band(+slip)
Het inschrijfgeld bedraagt €10,50 per deelnemer, welke voor 7 februari 2016 overgemaakt moet zijn op IBAN NL80RABO0191987417 t.n.v. Budovereniging Kataguruma o.v.v. naam judoka en naam toernooi.

Gewichtswijzigingen voor 26 februari 2016 kosteloos doorgegeven via e-mailadres wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl met daarin vermelden naam judoka, naam toernooi en nieuw gewichtsklasse. Overschrijven op de dag van het toernooi kan tegen betaling van € 3,00.

Informatie over weeg- en wedstrijdtijden worden per mail verstuurd naar de judo en tevens op de website geplaats.

Het parkeerterrein bij Sporthal Overbosch is middels slagbomen afgesloten, maar in het weekend is parkeren (nog) gratis. U dient wel een kaartje bij de slagboom te halen, anders gaat de slagboom niet open. Bewaar dit kaartje. Bij vertrek van het parkeerterrein moet u het kaartje in de betaalautomaat stoppen en kunt u het  zonder betalen uitnemen om de slagboom bij vertrek te laten openen.

Judoka’s doe mee en schrijf je in.

Met vriendelijke groeten,
Judoschool Cees Veen
wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl