Prijzen festival

Het regende dit weekend prijzen bij Judoschool Cees Veen. Gisteren werd Jesse eerste in Sneek. Vanmorgen waren Frenky en Nadeem te vinden op de wedstrijd mat in Nieuw Vennep waar het Jeugd Toernooi werd georganiseerd door Judo Yushi. Frenky viel net buiten de prijzen, hij had één wedstrijd verloren en daarbij nog eens net te weinig judo punten totaal voor een podium plaats. Nadeem (Judoschool Appels) heeft in de kg categorie -30kg de eerste prijs gewonnen.


Nadeem 1e plaats

In Almere werd voor de 8e keer het Top Judo Almere gehouden. Een toernooi waar 600 judoka’s op af komen vanuit heel Nederland. De zeven judoka’s, Kyanu, Lisa, Sietse, Max, Milan, Daan en Dave hebben goed geknokt om een podium plek te bemachtigen, wat ook gelukt is. 

Dave begon zijn eerste partij met een wazari achterstand, maar vocht terug en won de partij met een buitenwaartse haak welke goed is voor een ippon. De tweede partij won Dave ook met ippon. Helaas verloor Dave de laatste beslissende partij en is 2e geworden en heeft ook weer wat DAN-punten bij mogen schrijven vandaag. Top!


Dave 2e plaats

Uitslag Top Judo Almere:
1e plaats : Kyanu en Max
2e plaats : Lisa, Daan en Dave
3e plaats : Sietse en Milan
Judoka’s gefeliciteerd!

Ook interessant

Seizoen afsluiting

Judoschool Cees Veen sluit het judoseizoen 2023/2024 af met een thuis wedstrijd. Het team van Judoschool Cees Veen wenst iedereen een fijne vakantie toe. P.s:

Lees meer »