Bram & Thomas Kampioen!

Zondag 12 juni hadden we een leuk toernooi in Beverwijk: het Open Beverwijkse. In de grote hal waren een hoop kinderen van verschillende judoscholen aanwezig. Bram en Thomas kwamen als enige uit voor Judoschool Cees Veen.

Als eerste mocht Thomas laten zien wat hij kan. 3 mooie partijen heeft hij gejudood waarvan hij er 2 heeft gewonnen en 1 verloren. Ondanks die ene verloren partij mocht Thomas op het hoogste plateau plaatsnemen en kreeg een mooi “echt” gouden beker uitgereikt.

Daarna was Thomas zijn grote broer Bram aan de beurt. In een poule met maar twee tegenstanders was er voor alle 3 plaats op het podium, maar wie zou de nummer 1 worden?

Bram moest tegen iedere tegenstander 2 maal judoën en wat een partijen werden het. Alle 3 wilden ze winnen en dat was goed te zien. Maar uiteindelijk na 3 x winst en 1 x verlies was het Bram die zich kampioen mocht noemen en die mooie beker in ontvangst mocht nemen!

Super goed gedaan mannen, gefeliciteerd!

Een trotse moeder/coach!

Aanstaande zondag zijn ze op de wedstrijdmat in Heiloo te vinden, daar is ook Kyanu op de mat te vinden. 

Ook interessant

Intern toernooi

Zondag 1 oktober 2023 wordt het oer gezellige Wimpeltoernooi georganiseerd door Judoschool Cees Veen. Het is een intern judo toernooi voor  judoka’s van Judoschool Cees

Lees meer »