Brons voor Pupillen A-Team

Volop judo dit weekend, NK -15 in Hoogeveen, DK B pupillen en DK A pupillen team kampioenschap.

Zaterdag werd het Nederlands kampioenschap -15 gehouden in Hoogeveen. Bij het DK -15  d.d. 16 oktober wisten judoka’s Billie, William en Keira  zich te kwalificeren voor het NK -15.  Billie is knap 5e geworden van Nederland bij de dames -36kg ( 5 november 2022, Hoogeveen).

6 november 2022, Beverwijk; in het ochtend blok werd het Noord Hollands kampioenschap B pupillen gehouden. Vorige week hebben judoka’s Mitchell, Kyanu en Sietse zich hiervoor geplaatst.  De mannen hebben hard geknokt om een podium plek te behalen. Bij de beste 7 eindigde Sietse op de 5e plaats en Kyanu op de 7e plaats.

In het middag blok werd het Noord Hollands A pupillen team toernooi gehouden. Het team JS Cees Veen bestaande uit Dieuwertje, Aaron, Fos, Nova, Tiko, Charlie,  Liv, Fenn, Bram en Wiebe hebben samen keihard geknokt om op het podium te komen, het was spannend, maar het is gelukt, het A Pupillen Team van Judoschool Cees Veen is 3e geworden.  GEFELICITEERD

3e JS Cees Veen / 3e Beentjes Sport

1e Ukemi/Yushi 2e Kenamju

Judoka’s TOP gedaan allemaal dit weekend.

Ook interessant

Drie NK Toppers

Zondag 28 januari 2024 werd het District Kampioenschap -18 dames en heren gehouden in Beverwijk. Maar liefst drie judoka’s hebben zich gekwalificeerd voor het Nederlands