Geslaagd Wimpeltoernooi

Een geweldige opkomst bij het Wimpel toernooi in Avenhorn. Vanmorgen om 10:30 uur stonden de enthousiaste judoka’s met hun wimpel-paspoort klaar om in te schrijven. Na het wegen gingen de judoka’s de mat op voor de warming-up, daarna volgde een korte uitleg en werden alle judoka’s ingedeeld op gewicht en leeftijd. 

Voor een aantal judoka’s was het hun eerste Wimpel toernooi, dus dat was best wel even spannend, maar al snel hebben ook zij hun draai gevonden op de wedstrijd mat. Judoka’s die al geregeld meedoen zie je flink vooruitgaan in hun kunnen. Tijdens de wedstrijden geven de scheidsrechters ook aanwijzingen, tips en trucs, je ziet dat de judoka’s daarmee aan de slag gaan en dat de aanwijzingen worden opgevolgd in een volgend wedstrijdje, fantastisch is dat. De jongste deelnemers waren 3 jaar en zij deden super goed.

Dankzij de hulp van vele vrijwilligers deze morgen kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd Wimpel toernooi en kijken wij uit naar het Winter toernooi, welke 2 februari 2020 plaats vindt in Oosterblokker.

Vrijwilligers en scheidsrechters bedankt!

Let op! Voor het Winter toernooi het inschrijfformulier voor 21 december 2019 inleveren bij Meester Cees Veen of Meester Bert Dollé. Niet vergeten!

Ook interessant

Drie NK Toppers

Zondag 28 januari 2024 werd het District Kampioenschap -18 dames en heren gehouden in Beverwijk. Maar liefst drie judoka’s hebben zich gekwalificeerd voor het Nederlands

Lees meer »