Geslaagd Wimpeltoernooi

Een geweldige opkomst bij het Wimpel toernooi in Avenhorn. Vanmorgen om 10:30 uur stonden de enthousiaste judoka’s met hun wimpel-paspoort klaar om in te schrijven. Na het wegen gingen de judoka’s de mat op voor de warming-up, daarna volgde een korte uitleg en werden alle judoka’s ingedeeld op gewicht en leeftijd. 

Voor een aantal judoka’s was het hun eerste Wimpel toernooi, dus dat was best wel even spannend, maar al snel hebben ook zij hun draai gevonden op de wedstrijd mat. Judoka’s die al geregeld meedoen zie je flink vooruitgaan in hun kunnen. Tijdens de wedstrijden geven de scheidsrechters ook aanwijzingen, tips en trucs, je ziet dat de judoka’s daarmee aan de slag gaan en dat de aanwijzingen worden opgevolgd in een volgend wedstrijdje, fantastisch is dat. De jongste deelnemers waren 3 jaar en zij deden super goed.

Dankzij de hulp van vele vrijwilligers deze morgen kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd Wimpel toernooi en kijken wij uit naar het Winter toernooi, welke 2 februari 2020 plaats vindt in Oosterblokker.

Vrijwilligers en scheidsrechters bedankt!

Let op! Voor het Winter toernooi het inschrijfformulier voor 21 december 2019 inleveren bij Meester Cees Veen of Meester Bert Dollé. Niet vergeten!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Ook interessant

Weer binnen trainen!

Zoals het er nu naar uit ziet mogen we vanaf woensdag 19 mei weer binnen trainen. Dit geldt voor judoka’s tot en met 17 jaar. Voor deze judoka’s zullen we dan ook het algemene lesrooster weer volgen.

Lees meer »