Open Alkmaarse

Zilver voor Max en Brons voor Frenky bij Open Alkmaarse.  Zondag werd voor de 31e keer het Internationaal toernooi Open Alkmaarse georganiseerd. De judoka’s kwamen van ver om deel te nemen aan het toernooi en dat maakt een sterk deelnemers veld voor de judoka’s van JS Cees Veen. 

Frenky startte in het 1e blok en judoot voor het eerst een kg categorie hoger(-34kg). Hij ging goed van start. De tweede partij ging gelijk op, helaas besloot de scheidsrechter de tegenstander va Frenky aan te wijzen als winnaar. Maar Frenky vocht door in de verliezerronde en wist de 3e plaats te behalen, knap gedaan. In het 2e blok ging Milan van start en heeft flink geknokt, helaas is het hem niet gelukt om bij de beste vier te eindigen. 

Eind van de middag was het de beurt aan Max. Een dag ervoor was hij nog te vinden op de wedstrijd mat in Leverkusen, waar hij een knappe prestatie leverde en daar 2e is geworden. Ook zondag is Max 2e geworden. Mannen goed gedaan, gefeliciteerd.

Zondag a.s. 20 oktober 2019 vindt de 2e ronde WFJJC plaats in Bergeonstraat 28 te Heiloo. Ben je in de buurt, loop gerust de Dojo binnen, kom kijken en moedig het team van JS Cees Veen aan. Het team start om 10:30 uur.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Ook interessant

Zomervakantie

Het judo seizoen 2020/2021 hebben we vorige week afgesloten met een onderlinge wedstrijd. Judoka’s  wij hebben genoten van jullie mooie judo prestaties.  Dankzij de hulp

Lees meer »

Succesvol Wimpeltoernooi

Na 6 maanden geen wedstrijden te hebben mogen organiseren, was het zondag 6 juni 2021 weer zover. Het succesvolle Wimpeltoernooi is weer van start gaan,

Lees meer »