WFJC Zilver & WFJJC Brons

De West Friese Competitie voor jeugd en senioren is het bekende team toernooi in Noord Holland. Judoschool Cees Veen heeft 2 podium plaatsen behaald. Brons voor het jeugd team WFJJC JS Cees Veen en zilver voor het senioren team WFJC JS Cees Veen beide in de 1e klasse. 

In het ochtend blok ging de jeugd WFJJC Team JS Cees Veen van start. Het team kreeg als doel mee ‘alles winnen’. Nou dat hebben tegenstanders gevoeld, het sterke team van Cees Veen heeft keihard geknokt, met als resultaat dat ze alle partijen hebben gewonnen en 3e zijn geworden in de 1e klasse jeugd.                                      Echt een knappe prestatie, proficiat!

Uitslag slotronde WFJJC – 1e klasse
12-4 JS Cees Veen – Bakker Sports
12-6 JS Cees Veen – Tom vd Kolk
10-6 JS Cees Veen – Pleizier/Koka

Team WFJJC: -24 Aaron, -27 Tik en Nova, -30 Charlie, -34 Julius, -38 Kyanu, -42 Sietse en -46 Kaj

In het middag blok was het de beurt aan de senioren. Ook zij kregen als doel mee ‘alles winnen’. Helaas verliep de eerste partij niet zoals de bedoeling was, deze verloren zij van Bakker Sports met 6-8. Maar door de 2e en 3e partij te winnen met 10-4 van Kodokan en 8-4 van Dojo ’t Loo hadden ze voldoende punten gepakt om als 2e te eindigen. Mooie prestatie, gefeliciteerd!

Team WFJC: -60 Lars, -66 Raul, Martin en Sander, -73 Jeffrey, -81 Rick, -90 Thomas, 90+ Glenn en Nicky

Ook interessant

Drie NK Toppers

Zondag 28 januari 2024 werd het District Kampioenschap -18 dames en heren gehouden in Beverwijk. Maar liefst drie judoka’s hebben zich gekwalificeerd voor het Nederlands

Lees meer »