Team Cees Veen wint 3x

Vanmorgen werd de 2e ronde WFJJC team toernooi gehouden in Noord Holland. Het team van JS Cees Veen is compleet afgereisd naar Heiloo, waar zij de strijd aangingen tegen Salomons, EBI-Sports en Tom v/d Kolk. De eerste wedstrijd judoot het team van JS Cees Veen tegen Salomons en zij weten met 12-6 te winnen. De tweede wedstrijd is tegen EBI-Sports ook deze wedstrijd weet het ze te winnen met 10-6. De laatste wedstrijd is tegen Tom v/d Kolk. In de 1e ronde heeft het team van Cees Veen met 12-6 gewonnen van Tom v/d Kolk. Wat gaat er deze morgen gebeuren… het was spannend en toch wist het team van Cees Veen weer te winnen van Tom v/d Kolk met 10-8.

Judoka’s super goed gedaan! Met dit mooie resultaat staan jullie nu op de 4e plaats in het tussen klassement. Het blijft spannend in de top 4 er kan nog van alles gebeuren.

De 3e ronde WFJJC vindt 1 december 2019 plaats in Alkmaar bij Judo school Tom v/d Kolk.

Ook interessant

Drie NK Toppers

Zondag 28 januari 2024 werd het District Kampioenschap -18 dames en heren gehouden in Beverwijk. Maar liefst drie judoka’s hebben zich gekwalificeerd voor het Nederlands