Judo, een sport voor je hele leven.

Bij Judoschool Cees Veen kan er al gejudood worden vanaf 2 jaar. In zeven vestigingen verspreid door West-Friesland wordt judo gegeven: Oosterblokker, Monnickendam, Hoorn, Grootebroek, Oosthuizen, Avenhorn en Zwaag. Volg eens een proefles; de eerste vier lessen zijn gratis!

 

Judoschool Cees Veen

Sinds 1990 worden er judolessen gegeven in verschillende vestigingen verspreid door West-Friesland. Onder de deskundige leiding van Cees Veen (5e dan) leren wekelijks honderden judoka’s van de witte tot en met de zwarte band de fijne kneepjes van de judosport.

0
Vestigingen
0
Danhouders
0 +
Kampioenen
0
Jaren actief

Bij Judoschool Cees Veen kan er al gejudood worden vanaf 2 jaar, beter bekend als tuimeljudo. De jonge judoka’s leren veilig bewegen. Daarnaast leren ze hun motorische vaardigheden en evenwicht te verbeteren. Papa en mama doen natuurlijk ook mee! 

Er kan zowel recreatief als op wedstrijdniveau gejudood worden. Voor de judoka’s die graag wedstrijden willen doen organiseren wij interne toernooitjes, beter bekend als het wimpeltoernooi. Judoka’s die meer willen, kunnen met grotere wedstrijden meedoen.